Sommaren kostar!

Det är helt otroligt vad det kostar på med sommar! Den här sommaren har jag i och för sig flyttat, och det har kostat en massa, men allt trevligt man unnar sig (weekendresor, middagar osv) kostar verkligen! Imorse var jag tvungen att använda mig av mitt buffertkonto som inte alls är till för att användas för vardagskonsumtion.
Sen är det egentligen inte några konstigheter att det kostar på på sommaren, det är roligare att spendera pengarna på trevliga aktiviteter på sommaren. Mer bang for the buck som man säger i USA. Det är helt enkelt värt att spara under vintern för att spendera under sommaren.
Det är dock tur att jag gjorde mig av med mitt kreditkort för något år sedan. Jag hade ganska bra disciplin över hur jag skulle använda kortet – till en viss del. Jag betalade fakturan varje månad men märkte att jag behövde börja använda kreditkortet tidigare och tidigare varje månad = inte bra. Nu lägger jag istället pengarna i en speciell månadsbuffert som är ett sorts “kreditkortskonto” jag har på banken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *