Archive for Gratis

Återupptäck biblioteken! En gratisskatt!

Ett av de bästa gratisnöjena som finns i Sverige (och resterande delar av världen) är ju våra bibliotek. Google och Wikipedia i all ära men biblioteken har faktiskt blivit lite bortglömda i allt detta – förutom bland studenterna förstås. Tänk dig denna värld fylld av gratis kunskap, utan annonser, inloggningar, registreringar utan bara lugn och ro i en lokal gjord just för att bara läsa, samla information och lära sig saker.
Är inte det ganska fantastiskt ändå? Gratis när det är som bäst!

Gratis träning i Stockholm

För er som bor i Stockholmsområdet kan jag starkt rekommendera att åka till Karlberg och köra deras hinderbana. Den är till för officerarna som arbetar på Karlbergs slott men kan användas av allmänheten också. Det är otroligt bra all-roundträning för kondition och styrka och helt gratis.
En bra omväxling för er som inte vill betala för ett Sats-kort och som gillar att löpträna men vill använda en större del av kroppen.
Du kommer dit genom att ta gröna linjen till St Eriksplan och gå Rörstrandsgatan ned till tågrälsen. Gå sen förbi Karlbergs slott så har du hinderbanan till höger cirka 300 meter efter slottet.
Gratis är gott och träning är bra för dig!

Äta gratis

Läste ett väldigt roligt inlägg på Flashback (https://www.flashback.org/t446943 ) om att äta gratis. Det är en forumtråd som helt gått i spinn på olika sätt man kan komma över ett mål mat gratis. Det handlar inte om folk som är uteliggare utan snarare studenter samt rena slackers. Riktigt underhållande läsning är det i alla fall.