Archive for Uncategorized

100 kg reklamgodis till EN mässa

Om du föreställer dig att du ska styra upp en monter till en mässa, och av din chef får i uppdrag att köpa in lite reklamgodis till mässan. Hur skulle du då tänka? Hur mycket reklamgodis tror du att du behöver?

Kollar man på Internet finns det flera ställen att köpa reklamgodis på. Inga skriver till “hur många personer reklamgodiset räcker till”. En ganska intressant fråga om du frågar mig.

Vi låtsas för enkelhetens skull att mässan har 10 000 besökare. Alla besökare kommer omöjligt att besöka min monter. Men om vi säger att 25% går förbi och tar godis. Hur många godisbitar tar varje person? Om vi säger att man tar 4 st, så blir det 10 000 bitar. Nu har jag bara gjort ett antagande, och jag har ingen aning om hur mycket reklamgodis som går åt, men jag köpte 100 kg till 3 mässor.

Fördelen med att beställa reklamgodis är att det oftast är uppskattat på annat håll, så även om det blir lite kvar så går det alltid att använda.

Dags att boka höstens weekendresor

Även om det fortfarande är skinande sol, tjugo plusgrader och gröna träd utomhus såhär i slutet av augusti är det ändå dags att boka in höstsemestern redan nu för att göra en så bra deal med flygbolagen som möjligt. Mitt förslag är att ta med din partner på en mysig och avslappnad weekend i London enligt följande reseupplägg.

Börja helgen genom att på fredagskvällen åka in till Arlanda på det sätt som passar er bäst. Arlanda Express är det snabbaste och bekvämaste sättet från Stockholm Centralstation, men det går även att åka lite billigare med SJ eller pendeltåg och bussar med SL. För att lyxa till det hela, och göra helgen ännu mer stressfri, kan ni ta in på ett hotell nära Arlanda över fredagsnatten. På Arlanda Hotellby kan man hitta ett dubbelrum för strax över tusenlappen.
Vid sjutiden den efterföljande lördagsmorgonen tar ni ett billigt Norwegian-flyg till London-Gatwick och landar på en tid som gör att ni utan stress kan njuta av staden hela dagen. På hösten rekommenderas särskilt ett besök till några av London vackra parker, till exempel Battersea Park söder om floden Thamsen, Brockwell Park nära Brixton och Bushy Park norr om slottet Hampon Court Palace.

Trevlig resa!