HighTech-duschkabin

Jag renoverade min lägenhet för ett halvår sedan ungefär. Det var andra gången på 2-3 år men olika lägenheter, lika jobbigt för det för den delen!

Hursomhelst, den nya lägenheten som jag renoverade hade ett badkar och eftersom jag dels inte badar badkar så mycket och dels för att jag verkligen ville ha en tvättmaskin i lägenheten så började jag planera för att skaffa en duschkabin i det ganska lilla badrummet. Det var liksom det enda alternativet om man ville ha tvättmaskin.

Min första tanke var att skaffa en vanlig tråkig som jag hade i min gamla lägenhet men när jag googlade lite så hittade jag den här:

Eller det var inte exakt den, men en liknande som inte bara hade ångbastu-funktion utan även inbyggd mp3-spelare 🙂 Den jag hittade kostade “bara” runt 8 000 – 9 000 kr till skillnad från den ovan som går loss på runt 20 000 kr. Till slut tog pengarna slut och det var nog lika bra det, såhär i efterhand hade det nog varit lite för mycket, men sjukt roligt! Undrar dock hur mycket man hade suttit och ångbastat i ett så litet utrymme…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *