Köpa bläckpatroner till en icke-fungerande skrivare…

Jag spenderar otroligt mycket tid på nätet och gör en hel del av mina inköp på nätet men har trots allt inte passat på att köpa bläckpatroner på nätet, till min Lexmark x4550. Det har förmodligen mest att göra med att jag är så otroligt oförutseende att jag helt enkelt väntar till bläcket är slut och då måste köpa på första bästa affär, oavsett pris – och bläckpatroner är fan dyrt!

Men, det är väl som det alltid är. Ju bättre man planerar desto billigare blir det. Funderar på att köpa en ny skrivare, av sämsta möjliga anledning. Har alltid diggat min skrivare som är otroligt mycket funktion för priset (scanner, kopiator och skrivare) och som har ett exemplariskt installationsprogram för att installera allt. Problemet är att det inte funkar för Windows 7, alt min dator. Jag har nog försökt installera drivrutinerna i över 7-8 h sammanlagt och det verkar inte fungera.

Jag är alltid väldigt skeptisk till att ringa support eftersom varenda supportperson verkar utgå ifrån att jag är Inga 78 år (se tex mina erfarenheter av Com Hem:s support). “Har du stoppat i kontakten?”, “Har du installerat senaste versionen?”, “Har du provat att starta om skrivaren?”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *