Två julklappstips

Även om vädret inte riktigt har tyder på det så närmar sig julen med stormsteg. Om bara ett par veckor är det lucia. Då ska inte bara pepparkakorna och lussebullarna vara bakade, en hel del julklappar ska även vara inköpta tills dess. Här kommer inte ett recept på saffransbullar, men däremot två julklappstips som kan ge dig lite inspiration och få dig på rätt tankebanor när det gäller julklappsinköpen. Båda dessa presenter går att köpa på den närbaserade prylbutiken Stuffman.se.

Som en present till sin pojkvän skulle man kunna ge ett set med sex stycken metalliskuber. Dessa kuber är gjorda i metall istället för vatten, vilket inte bara är snyggt och annorlunda utan även gör att man slipper spilla och skvätta med massa vatten. Metallkuberna innehåller en speciell gelé som absorberar kyla på ungefär samma sätt som vatten.

En present till syster skulle kunna bestå av en vinluftare, i detta fall med namnet Vinalito. Alla vet att vin behöver kontakt med syre för att utveckla sin verkliga smak och arom. Med Vinalito behöver man bara hälla vinet genom anordningen ner i glaset för att vinet ska tillföra just så mycket syre som det behöver. Busenkelt!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *