Den sista staden: Rom

Jag har rest otroligt mycket de senaste 8 åren och börjar så sakteliga bli lite trött på det, samtidigt som jag känner att jag höjer ribban varje gång. Varje resa måste på något sätt “bräcka” den förra för att det ska vara intressant och roligt känns det tyvärr som. Det är knappast självvalt, utan bara något jag känner.

Jag har, antingen privat eller med jobbet, varit i princip varje större europeisk stad men med det stora undantaget Rom (Italien). Det är inget litet undantag heller då det ska vara en av Europas vackraste städer och framförallt huvudstäder. Det är också en liten diamant jag njuter av att “ha sparat” och få kunna åka till en vacker dag.

Bara att få se Colosseum, katakomberna mm på riktigt och därtill få njuta av värme, utsökt mat och goda viner gör att det verkligen suger i magen. Jag ska dock suga på denna karamell ett litet tag till. Italien och Rom kommer att finnas kvar än ett tag till (till skillnad från Venedig!). Jag ska se till att verkligen njuta när jag åker dit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *