Exempel på billigt boende i Thailand

Nyss hemkommen från Thailand och med jetlaggen fortfarande fullt levande och sövande så satt jag och tittade igenom lite bilder från min 3-månadersvistelse där. En vän ville se lite foton så jag gick igenom en massa foton jag framförallt tog i början för att visa vad som fanns i boendeväg i Thailand och då framförallt Koh Chang.

Här är lite exempel på billiga hotell och guesthouses i Thailand och vad man får för runt 500-700 Baht per natt (cirka 100-120 kr).

 

 

 

Samtliga rum låg mellan 500-700 Baht, hade varm dusch, mindre än 20 m till vattnet. Ingen frukost, lite halvkassa badrum etc, men helt och rent för den som prioriterar ett strandära och billigt boende.

Av oss runt 15 personer som åkte ner till Thailand fick vi samtliga väldigt bra priser på flyget ner dit. Den som betalade mest betalade runt 7 000 kr t/r och den som betalade minst runt 4 000 kr. Samtliga stannade mer än 2 veckor, de dyrare resorna var nästan alltid lite snabbare och “snyggare”. De lite billigare thailand resor man kan hitta går ofta via Beijing och med lite längre stop-overs. Andra billiga resor kan du hitta på BilligaResor365.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *